RECEPTY, S KTORÝMI SA RADI POCHVÁLITE

panini

Paníni plnené kuracím mäsom a syrom Niva

Čas prípravy:15 minút

Čas pečenia:5 minút

Teplota:200°C

Náročnosť:Najľahšia

Počet porcií:4

Ingrediencie:

4 ks bieleho bagetového pečiva

200g kuracích pŕs

160g Niva syra

50g rukoly

150g majonézy





POSTUP PRÍPRAVY

Krok 1.

Kuracie prsia osolíme a upečieme v celku bez kože pri teplote 130 °C tak, aby zostali bledé.

Krok 2.

Po vychladnutí nakrájame na tenké plátky.

Krok 3.

Pečivo rozkrojíme a natrieme majonézou.

Krok 4.

Na majonézu naložíme rukolu a potom na rukolu príde kuracie mäso a nakoniec plátky syra. Druhú polovicu pečiva tiež natrieme majonézou a obe polovice spojíme.

Krok 5.

Kontaktný gril zohrejeme na teplotu asi 200 °C a potom v ňom zapečieme panini.

Krok 6.

Podávame teplé a prekrojené na polovicu.