RECEPTY, S KTORÝMI SA RADI POCHVÁLITE

prsia

Vyprážané morčacie prsia plnené omeletou a kápiou

Čas prípravy:20 minút

Čas pečenia:10 minút

Teplota:160°C

Náročnosť:Najľahšia

Počet porcií:4

Ingrediencie:

500g morčacích pŕs

3 vajíčka

100g kápie

Soľ

Mleté čierne korenie

Mlieko

200g strúhanky

Olej na vyprážanie

Prášok na pečenie





POSTUP PRÍPRAVY

Krok 1.

Najprv si pripravíme omeletku z dvoch vajec, ktoré si vyklepneme do menšej misky, osolíme a okoreníme, pridáme trošku kypriaceho prášku, vyšľaháme a na panvici upečieme omeletku. V priebehu pečenia pridáme krájanú kápiu.

Krok 2.

Morčacie prsia si nakrájame na rovnaké plátky, naklepeme a nasolíme.

Krok 3.

Omeletku rozkrojíme na štyri časti a položíme na pripravené plátky mäsa.

Krok 4.

Plátok preložíme tak, aby vajíčko bolo vnútri mäsa a dal sa tak rezeň obaliť v trojobale.

Krok 5.

Obalíme v múke, vajíčku a strúhanke. Vyprážame v oleji asi 10 minút.

Krok 6.

Pri servírovaní prekrojíme na polovicu, tak aby bola vidno plnku.

Podávame s  varenými zemiakmi, alebo zemiakovou kašou.